Alla hjärtans dag – varför då?

Nu är det återigen den tiden på året när det är dags att fira kärleken. Alla hjärtans dag ska firas med pompa och ståt! Men hur kommer det sig att det bara ska uppmärksammas en dag om året? Borde vi inte fira det minst en gång i veckan? Eller allra helst varje dag? För visst är det något alldeles extra och vackert med att ha hittat någon att älska så mycket att hen kvalificerat sig till en livspartner? För evigt! Alla har ju inte den lyckan…

Ändå är det så många som glömmer den här känslan som finns INNAN det är NI. Oro, längtan och hoppet om att det kanske ska ske. Att hitta kärleken. Att det ska bli ett VI. Och så blir det äntligen så och lyckan är total! ❤️ Men vad händer sedan? Det går några år och gnat och tjat och missförstånd smyger sig in. Känslan av total lycka kanske börjar naggas i kanten. Och då ska vi en gång per år hylla vår lycka. Påminnas att det faktiskt är en ynnest att ha träffat en livspartner. Sedan går vi tillbaka till det vanliga livspusslet och vardagen igen. Tills nästa Alla hjärtans dag.

Men så behöver det ju inte vara! Låt oss som har turen och lyckan att ha en annan människa vid vår sida i ”vått och torrt” fira det. Mest hela tiden. Göra vårt VI till en gemensam hobby och planera för härlig, meningsfull och utvecklande tid tillsammans. På det sättet faller inte vårt VARFÖR i glömska och då kan vi i alla fall hålla relationen minst ljummen under tider när det händer massor av andra saker som kräver uppmärksamhet.

På Wholeness har vi till och med tagit fram Kärlekstanken för just det. Så vi får hjälp med att fördjupa och utveckla både relation och förståelse för varandra. Det behövs eftersom vi, var och en, utvecklas av livet och våra erfarenheter och det behöver också vår relation få göra. Dessutom har vi tagit fram Energitanken som hjälper oss att hålla kvar vår energi och ork så vi orkar se och uppmärksamma varandra och göra roliga saker ihop. Och framför allt inte tappa humöret för ingenting och låta det gå ut över nära och kära.

Njut nu av Alla hjärtans dag och gör något riktigt roligt!🌷 I present kan ni ge varandra en relation som är robust och hållbar och som hjälper er att behålla energin och glädjen under de mer tunga vardagarna. Då när relationen inte är det som ligger överst på agendan. För de kommer, det vet vi, och de ska i fortsättningen mötas med både kärlek och energi! Eller hur?! Då kan vi också se fram emot många Alla hjärtans dagar under våra gemensamma kommande veckor och år 💪😍!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...