OM OSS

VÅRT VARFÖR!

Vi vill bidra till att alla människor försöker mår så bra som möjligt – och att alla förstår att det är var och ens egen uppgift och ansvar att jobba med sitt eget välmående. För ingen annan än du kan fullt ut få dig att må bra! Men vi finns här för att ge dig verktygen och metoderna!

VÅR VÄRDEGRUND!

Att ”må så bra som möjligt” är en medfödd strävan för oss människor. Det är inte svårare än så. Sedan gör var och en av oss vad vi tror är det bästa för att ta oss dit. Att nå dit går lättare för mig om alla runt omkring mig också mår bra. Så genom att bidra till det hjälper jag också mig själv. Vi hör ihop, vi alla.

När vi själva mår bra, är vi vänliga mot alla runt omkring oss. Vi känner kärlek till andra när vi själva känner oss älskade. Vi behandlar andra med omsorg och omtanke när vi själva får den behandlingen.

Därför förespråkar vi den så välkända frasen ”behandla andra så som du själv vill bli behandlad”. Eller ”what goes around comes around” som är en lite annan vinkling på det hela. Så låt oss hjälpas åt att skapa en snäll, omtänksam och kärleksfull värld!