Våren är här!

Ja, bilden kanske går händelserna lite i förväg, men jag tycker det känns som på bilden i kroppen just nu. Jag omfamnar världen och ser fram emot en riktig vår och sommar, med mycket ljus och tid utomhus. Det är nu naturen återföds och allt blir grönt, skönt och dofter av skog, hav och blommor sprider sig.

I vår podd Helhetsboosten har vi valt temat LIVET nu i april. För nu när allt liv i naturen börjar spira påminns vi också om att livet är ändligt och vi behöver vara vaksamma så vi inte låter livet rinna förbi medan vi är upptagna med annat. Jag och Karolina vill använda medvetenheten om döden som en möjliggörare för att få mer liv i våra liv här och nu. Om du inte har lyssnat på vår podd förut, så är det hög tid att börja nu, för du kan få inspiration, nya insikter och livsbejakande idéer att lägga till dina erfarenheter. Det tycker vi är spännande. Och vill du vara med som gäst är det bara att höra av dig.

I övrigt jobbar jag med att göra en annorlunda Stresshanteringskurs med metoden Energy Management®, för det är viktigt för mig att ge verktyg även till andra så att de också kan hålla sin energi hög och inte få stressrelaterad ohälsa. Det blir den första av flera webbutbildningar som jag gör nu. Riktigt roligt! Det är bästa sättet att kunna nå ut till många, som i sin tur kan sprida metoden till fler. För nu är det tid att agera på ett strukturerat och systematiskt sätt för att kunna må bra i denna underbara värld av möjligheter. Vi behöver ju inte stressa bara för att vi har mycket att göra, eller hur? Jag vill inte göra mindre, jag vill göra mer! Och samtidigt må bra, vilket den här metoden skapar möjlighet till. Det är ingen lysraket utan det är ett nytt sätt att lägga upp sin dag helt enkelt. Jag hoppas du vill prova. Innan kursen är klar finns ju Energitanken® som gör samma sak fast via en webbapp. Energi är viktigt!!

Njut nu av våren och av livet!! Tänk på att liv, död och tid är lika för alla. Gör ditt bästa för att ha ett så härligt liv som möjligt för just dig! Glad vår!🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...