ETT HELT NYTT ÅR HAR BÖRJAT!💥

Visst är det härligt när ett helt nytt år drar igång och livet ligger som ett oskrivet blad framför dig? Vill du göra en omstart eller en nystart eller förändra något i någon riktning så har du hela året på dig. Det tycker jag är underbart i alla fall. 2024 ska bli ett succéår med mina företag har jag tänkt, så jag äntligen når ut och kanske kan inspirera och bidra till andras utveckling och välmående. För det är verkligen min största och viktigaste ambition. Att göra nytta och bidra. Speciellt i denna just nu ganska mörka värld där det är lätt att låta sig nedslås och känna att vi ”vanliga” människor inte kan påverka något alls, utan det är mest krig, naturkatastrofer, klimatförändringar och annat som hela tiden är i fokus.

Men det är då vi behövs som mest, vi vanliga, som kan peppa och inspirera varandra att hitta de många guldkorn som alltid finns i våra liv. För inget blir ju bättre av att vi låter oss uppslukas av det mörka och negativa för vi kan sannolikt inte påverka just de sakerna ändå. Det vi kan påverka är det som ligger oss närmast, nämligen oss själva, våra nära och kära, våra vänner, våra kollegor och så vidare. Vi kan sprida värme, uppskattning, glädje och skratt runt oss. Var och en. Och då blir det mycket av den varan och vi skingrar mörkret där vi finns. Dessutom går vi alla mot ljusare tider. I alla fall årstidsmässigt! Så skönt tycker jag, även om också vinter och mörka kvällar kan vara mysiga med tända ljus, närhet och värme tillsammans med andra.

Det som trots allt är viktigast här och nu, som ju faktiskt är det enda vi har, är att sprida kärlek, värme och tacksamhet runt oss. I våra relationer både hemma och på jobbet. För det mår vi så bra av och Wholeness syfte är just att bidra till att vi alla mår så bra som det är möjligt. När varje person som mår bra sprider positiv energi runt omkring sig ökar det både det egna välmåendet och andras välmående.

Därför börjar jag det här speciella året, 2024, med den här enkla bloggen som vill uppmana just DIG att se det ljusa i tillvaron. Och när du gör det, sprida det du ser och uppfattar till andra. Låt oss tillsammans skapa positiva energispiraler och bidra till en ljusare, varmare och gladare värld utifrån vår bästa förmåga. Tillsammans gör vi då 2024 till ett härligt, ljust och minnesvärt år för oss alla! ❤️ Visst är du med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...