Avsnitt 5 – Tema- Du och du själv

Helhetsboosten
Helhetsboosten
Avsnitt 5 - Tema- Du och du själv
Loading
/

Det här avsnittet kallar vi ”Energi och dess betydelse” och det handlar fortfarande om din relation med dig själv. För är det någon som avgör hur mycket energi du faktiskt har tillgängligt så är det du själv. Därför är det dags att titta på din energinivå. Den som avgör om du orkar tänka eller agera överhuvudtaget. Vi diskuterar vad som tar och vad som ger energi och hur våra tankar om oss själva påverkar vår energinivå.

Vi kommer också att prata om den stundande julhelgen och vad som kan ta och ge energi under den. Energitjuvar är något många pratar om och generellt kan släktträffar var tillfällen när vi behöver se upp med var vi lägger vår energi. Det är ett spännande avsnitt, som vanligt med reflektionsfråga, tips och erfarenheter och självklart en avslutande övning för dig att roa dig med under julhelgen. Välkommen in att lyssna och reflektera!

P.S Om du är, eller blir, intresserad av att fördjupa dig mer i just din egen energi och hur du kan boosta den mer, så finns en annan podd, Energiboosten, som Ylva driver i Sparringpartner Sweden ABs regi. Välkommen även dit! Du hittar den på Open Spotify och på Sparringpartner hemsida: https://sparringpartner.one/blog/podcast/energiboosten-vad-ar-det/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...