”Mina föreställningar gör att goda saker händer mig.”

Brukar du använda dig av affirmationer? Meningar som ger dig styrka och som kanske säger mer om hur du skulle vilja tänka än hur du faktiskt tänker eller känner just nu. Jag, Ylva, jobbar mycket med det för det får mig att må bra och nu tänker jag dela med mig av mina affirmationer till idg, både här och på Facebook. Jag sitter ändå med dem varje dag, så varför inte dela? Kanske du, eller någon annan, har glädje av dem?

Dagens affirmation ser jag som en start på nästa vecka. Jag laddar inför imorgon när en helt ny och härlig vecka startar. Min affirmation: ”Mina föreställningar gör att goda saker händer mig” hjälper mig höja min energi och tänka att den här veckan kommer bli riktigt bra! Det är min föreställning av den i alla fall och det borgar för att jag ser de goda saker som händer mig.

Med en ny vecka kommer nya tag och nya föresatser, för jag är alltid fylld av förhoppningar om vad jag ska åstadkomma när det är ny dag, ny vecka, ny månad och nytt år. Jag njuter mycket av att planera vad jag ska göra och i de planerna går allting precis som det ska och blir toppenbra. Med den här affirmationen som bas i livet så ökar möjligheterna att det verkligen blir bra i verkligheten också.

Eftersom jag både funderar på vad jag vill ska hända och har förväntningar på vad som ska ske, så kan jag agera utifrån det. När goda saker sedan händer så ser jag det också, just för att jag har tänkt på det innan. Och för mig är halva nöjet mina tankar och föreställningar. Så ”mina föreställningar gör att goda saker händer mig” får helt enkelt bilda grunden för morgondagen och den kommande veckan.

Vad inleder du din vecka med? Härlig höstrusk-måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...